/** POPUP 2014.05.07. **/ /** POPUP **/
Most adásban: Down To The Bone: Cooking With Gas
Következik: Djabe: Ház A Dombtetőn - Arling / Cameron: Shiva'n'apos;s Daughters - Makám / Lovász Irén: Édesanyám - Gare Du Nord: How Was It For You
Hallgat�s 320kbps 44 KHz Stere� MP3
Farsangi hangulat és hagyományos ízek
2018.01.29. 10:19
A Fehérvári Polgárok Egyesülete valamint a Jancsárkert Piac és Közösségi Egyesület ötödik alkalommal hirdetette meg hagyományőrző szándékkal a Fehérvári Kolbásztöltő Fesztivált.

A Fehérvári Polgárok Egyesülete valamint a Jancsárkert Piac és Közösségi Egyesület ötödik alkalommal hirdetette meg hagyományőrző szándékkal a Fehérvári Kolbásztöltő Fesztivált. Szombaton, a Jancsárkertben, a húsz résztvevő csapat kolbásztöltő versenye mellett disznótoros és egyéb kézműves ételek gazdag választéka, gasztroutca, vásár, élőzene és busók is várták a vendégeket.„A verseny kezdetén a csapatok 5 kg darált kolbászhúst és 1 kg kenyeret kaptak, az összes fűszerről és a feldolgozáshoz szükséges valamennyi eszközről a csapatoknak kellett gondoskodnia. Több, mint 300 kilogramm húst töltöttek be és ebből mintegy 300 méternyi kolbász készült. A zsűri minden egyes csapattól egy sült és egy készterméket értékelt, a verseny győztese pedig egy esztendőre elnyerte a Vándorkupát.  Az V. Fehérvári Kolbásztöltő Fesztivál győztese végül a Szabadkai Tűzoltó Egyesület csapata lett. (szekesfehervar.hu)

Fotó: ÖKK

 
Küldés e-mailbenOldal nyomtatása
 

Most hallhatod a Fehérvár rádióban:

Zenés éjszakai összeállítás
 

H�rek:
 

NemzetiKúltúrálisAlap
NKA_csak_logo_rgb.jpg
 
 
Műsorok
Műsorok
 
 
Rádióállomás

allomas.jpg

 
 
HEROE
HEROE_2010.jpg
 
 
Reklám
 
 
Cseh Tamás Program
cstp.png
 
 
ZENÉS KÖSZÖNTŐ
FR_bimbam.jpg
 
 
Hírszerkesztőség

news_kicsi.jpg

 
 
Facebook

fbgh.jpg

 
 
Okostelefon
Android_on_iPhone.png
 
 
Reklám