/** POPUP 2014.05.07. **/ /** POPUP **/
Most adásban: John Newman: Fire In Me
Következik: Lana Del Rey / Cedric Gervais: Summertime sadness - Ina Wroldsen: Strongest - Grooveland: Iskolatáska `99 - Pitbull / Chris Brown: International Love
Hallgat�s 320kbps 44 KHz Stere� MP3
GDPR adatvédelmi tájékozató
Feloldották a látogatási tilalmat több, megyei intézményben
2018.04.06. 10:20
Az influenza aktivitás az alacsony tartományban van, a járványos küszöb alá esett vissza, emiatt a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Móri, valamint Csákvári telephelyén a Platán Ápolási Intézetben, a Florena Ápolási Intézetben és a Hársfalevél Ápolási Intézetben  érvényben lévő látogatási tilalmat 2018. április 5-ével feloldotta a Fejér Megyei Kormányhivatal.

Az influenza aktivitás az alacsony tartományban van, a járványos küszöb alá esett vissza, emiatt a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Móri, valamint Csákvári telephelyén a Platán Ápolási Intézetben, a Florena Ápolási Intézetben és a Hársfalevél Ápolási Intézetben  érvényben lévő látogatási tilalmat 2018. április 5-ével feloldotta a Fejér Megyei Kormányhivatal. Erre azért kerülhetett sor, mert a 100 ezer lakosra vonatkoztatott megbetegedési arány a Fejér Megyei Kormányhivatal Móri Járási Hivatal Népegészségügyi Osztály illetékességi területén a megelőző 5 hétben folyamatos csökkenést mutatott. A megye többi fekvőbeteg intézményében a kórházban ápolt betegek védelme érdekében a 2018. január 26-tól elrendelt kórházi látogatási tilalom valamennyi osztályra kiterjedően továbbra is érvényben marad.

Fotó: feol.hu

 
Küldés e-mailbenOldal nyomtatása
 

Most hallhatod a Fehérvár rádióban:

Körhinta - Délelőtt
 

H�rek:
 

NemzetiKúltúrálisAlap
NKA_csak_logo_rgb.jpg
 
 
Műsorok
Műsorok
 
 
Rádióállomás

allomas.jpg

 
 
HEROE
HEROE_2010.jpg
 
 
Reklám
 
 
Cseh Tamás Program
cstp.png
 
 
ZENÉS KÖSZÖNTŐ
FR_bimbam.jpg
 
 
Hírszerkesztőség

news_kicsi.jpg

 
 
Facebook

fbgh.jpg

 
 
Okostelefon
Android_on_iPhone.png
 
 
Reklám