/** POPUP 2014.05.07. **/ /** POPUP **/
Most adásban: John Newman: Fire In Me
Következik: Lana Del Rey / Cedric Gervais: Summertime sadness - Ina Wroldsen: Strongest - Grooveland: Iskolatáska `99 - Pitbull / Chris Brown: International Love
Hallgat�s 320kbps 44 KHz Stere� MP3
GDPR adatvédelmi tájékozató
Városszerte ünnepelték a magyar költészet napját
2018.04.12. 09:10
Vidám versünneppel, Nemes Nagy Ágnes-összeállítással köszöntötték a magyar költészet napját a munkácsys kisiskolások József Attila szobránál.

Vidám versünneppel, Nemes Nagy Ágnes-összeállítással köszöntötték a magyar költészet napját a munkácsys kisiskolások József Attila szobránál. A Fő utcán idén is posztolhattunk kedvenc verseket az Igéző előtt, aki pedig kedvet érzett, az Olvasóterem Versmaratonján vehetett részt délután.A Költőnk és kora hagyományos versenye a középiskolásoknak, középpontban József Attila költeményeivel, életpályájával, kortársaival. A Tarsoly Ifjúságért Egyesület szervezte megmérettetés döntőjébe hat négy fős csapat jutott, két-két csapat a Ciszterci Szent István Gimnáziumból és a Tóparti Gimnázium és Művészeti Szakgimnáziumból, valamint a Dunaújvárosi Széchenyi István Gimnázium és Kollégium és a Batthyány Lajos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola és Kollégium diákjai bizonyultak a legjobbaknak. Április 13-án, pénteken 17 órakor kezdődik a Múzeum magyar költészet napjához kapcsolódó estje a Városi Képtár – Deák Gyűjteményben: Szavak és terek címmel. A rendezvényen Pilinszky, Radnóti, Petőfi és más költők sorai lépnek párbeszédbe Schaár Erzsébet szobraival. A szövegeket Barbély Gábor és Ferenczy-Nagy Boglárka adják elő, trombitán közreműködik Hekele Dániel, a műsorvezető Czinki Ferenc lesz.

Fotó: ÖKK

 
Küldés e-mailbenOldal nyomtatása
 

Most hallhatod a Fehérvár rádióban:

Körhinta - Délelőtt
 

H�rek:
 

NemzetiKúltúrálisAlap
NKA_csak_logo_rgb.jpg
 
 
Műsorok
Műsorok
 
 
Rádióállomás

allomas.jpg

 
 
HEROE
HEROE_2010.jpg
 
 
Reklám
 
 
Cseh Tamás Program
cstp.png
 
 
ZENÉS KÖSZÖNTŐ
FR_bimbam.jpg
 
 
Hírszerkesztőség

news_kicsi.jpg

 
 
Facebook

fbgh.jpg

 
 
Okostelefon
Android_on_iPhone.png
 
 
Reklám