/** POPUP 2014.05.07. **/ /** POPUP **/
Most adásban: Michael Sembello: Maniac
Következik: Follow the Flow: Nem tudja senki - Horváth Tamás / Raul / Children of Distance: Vége - Axwell / Ingrosso: Dancing alone - SoundA: Északi szél
Hallgat�s 320kbps 44 KHz Stere� MP3
GDPR adatvédelmi tájékozató
Május 4-én lesz a Bolondballagás
2018.04.20. 09:49
Május 4-én, pénteken reggel fél 8-kor indul  a Bolondballallagás a maskarás menettel a plaza elől a Fő utcán át a Zichy színpadig.

Május 4-én, pénteken reggel fél 8-kor indul  a Bolondballallagás a maskarás menettel a plaza elől a Fő utcán át a Zichy színpadig. A tét nem kevesebb, mint százezer forint, ennyit nyer a jelmezversenyen első helyezést elérő osztály az érettségi bankettjének költségeire. A maskarás felvonulást a Band of StreetS zenekar kíséri – szó szerint is, hiszen a zenészek végigmennek az útvonalon a diákokkal, és a helyszínen is szórakoztatják majd a résztvevőket. A versenyen résztvevő osztályok közül a négytagú zsűri választja ki a legjobb, legötletesebb jelmezben megjelent csoportot. Jutalmat kap a második és a harmadik helyezett osztály is: az előbbi 50 ezer, míg az utóbbi 25 ezer forintos hozzájárulást nyer. A maskarás megmérettetésre még lehet jelentkezni április 25-ig a www.fehervariprogram.hu oldalon található online regisztrációs lap kitöltésével. (szekesfehervar.hu)

Fotó: ÖKK

 
Küldés e-mailbenOldal nyomtatása
 

Most hallhatod a Fehérvár rádióban:

Körhinta - Délelőtt
 

H�rek:
 

NemzetiKúltúrálisAlap
NKA_csak_logo_rgb.jpg
 
 
Műsorok
Műsorok
 
 
Rádióállomás

allomas.jpg

 
 
HEROE
HEROE_2010.jpg
 
 
Reklám
 
 
Cseh Tamás Program
cstp.png
 
 
ZENÉS KÖSZÖNTŐ
FR_bimbam.jpg
 
 
Hírszerkesztőség

news_kicsi.jpg

 
 
Facebook

fbgh.jpg

 
 
Okostelefon
Android_on_iPhone.png
 
 
Reklám