/** POPUP 2014.05.07. **/ /** POPUP **/
Most adásban: Michael Sembello: Maniac
Következik: Follow the Flow: Nem tudja senki - Party Pupils / Max: Sax On The Beach - Coolio: Gangsta'n'apos;s Paradise - Horváth Tamás / Raul / Children of Distance: Vége
Hallgat�s 320kbps 44 KHz Stere� MP3
GDPR adatvédelmi tájékozató
Egészségfejlesztési Iroda nyílik Székesfehérváron
2018.05.03. 09:47
Egy országos hálózat részeként Egészségfejlesztési Iroda nyílik Székesfehérváron, a Jancsár utca 1. szám alatti orvosi rendelőben.


Egy országos hálózat részeként Egészségfejlesztési Iroda nyílik Székesfehérváron, a Jancsár utca 1. szám alatti orvosi rendelőben. Az iroda kialakítására és működtetésére a Humán Szolgáltató Intézet 90 millió forintos, nyertes EFOP-pályázata és Székesfehérvár Önkormányzatának támogatása ad lehetőséget. Az EFI feladatairól sajtótájékoztatón számoltak be a Városházán. Az elsődleges cél a szív-érrendszeri és a daganatos megbetegedések prevenciójának támogatása, a korai és elkerülhető halálozás csökkentése, az egészséges életmódot befolyásoló szokások, attitűdök javítása és a lakosság egészségtudatosságának növelése. Ezen kívül az EFI közvetlen kapcsolatot alakít ki az egészségfejlesztési programok célcsoportjaival: a háziorvosi, a járó- illetve fekvőbeteg ellátást követően életmódváltó programokba vonja be az erre szorulókat, vagy a saját elhatározásból jelentkezőket, és nyomon is követi a részvételüket. Az EFI az egész járás területén élőkre kiterjedően végzi tevékenységét a továbbiakban. Az irodában és az iroda által szervezett programokon 4 szakember várja majd az érdeklődőket. Az Egészségfejlesztési Iroda a június 1-jén kezdődő, három hónapos felkészülési időszakot követően szeptember 1-jétől kezdi meg a projekt konkrét megvalósítását. (ÖKK)

Fotó: ÖKK

 
Küldés e-mailbenOldal nyomtatása
 

Most hallhatod a Fehérvár rádióban:

Körhinta - Délelőtt
 

H�rek:
 

NemzetiKúltúrálisAlap
NKA_csak_logo_rgb.jpg
 
 
Műsorok
Műsorok
 
 
Rádióállomás

allomas.jpg

 
 
HEROE
HEROE_2010.jpg
 
 
Reklám
 
 
Cseh Tamás Program
cstp.png
 
 
ZENÉS KÖSZÖNTŐ
FR_bimbam.jpg
 
 
Hírszerkesztőség

news_kicsi.jpg

 
 
Facebook

fbgh.jpg

 
 
Okostelefon
Android_on_iPhone.png
 
 
Reklám